Vår julklapp till dig!
Ett digitalt magasin med årets bästa artiklar från nyhetsbreven
I den digitala eran är det viktigare än någonsin att skapa rätt bild av ditt varumärke. Att hänga med och förstå hur du kommunicerar effektivt med bilder kan vara skillnaden mellan magplask och succé.

Det magiska med bilder är att våra hjärnor fungerar så att vi helt enkelt inte kan låta bli att titta på dem. Och eftersom en bild överröstar den vassaste copy, blir det extra viktigt vad den säger om avsändaren. Så vad vill du att bilden ska säga om dig?

I vårt E-magasin har vi har samlat massor av kunskap och klokskap om bildkommunikation från årets alla nyhetsbrev – vår kunskapsbank! Mycket nöje!

Agneta Johnér, C.O.B. Johnér Bildbyrå
Ladda hem ditt ex!
SKÄRMSLÄCKAREN Nu fylld med vinter och snö
Vår skärmsläckare är en behändig liten sak som förutom att hålla reda på dagens datum och klockslag, även fyller din datorskärm med bildinspiration. Just nu är skärmsläckaren uppdaterad med en samling vackra vinterbilder som får oss att längta ännu mer efter snö!