Vår julklapp till dig! Ett digitalt magasin med årets mest uppskattade artiklar från nyhetsbreven.

Vi vet själva hur lätt det blir att nyhetsbrev sparas för att läsas vid ett senare tillfälle. Fast det där senare tillfället dyker liksom aldrig upp. Så föddes idén att skapa ett magasin som samlar det du absolut inte får missa ur årets skörd av Johnérbrev. Med det här magasinet firar vi också att vi har slagit alla våra tidigare rekord sett till klick och öppningar i år. Tack för att du prenumererar på nyhetsbrevet. Mycket nöje! (Om du inte är prenumerant än så kan du bli det här.)

De hemliga kronjuvelerna?
Fastän vi lägger stor omsorg på våra sökord, så finns det motiv som är svårare än andra att fånga upp. Vi har gjort en djupdykning i våra kollektioner för att leta fram dessa gömda skatter.

De här bilderna ger våra sökordssättare gråa hår, men de kan hjälpa dig att kommunicera ditt budskap på ett sätt som sticker ut. Klicka på någon av bilderna nedan så ser du hela vårt bildspel!
IMA116943, Susanne Walström
Talangjakt på Fotomässan

Tack till alla som tittade förbi vår monter på Fotomässan i Älvsjö! Utöver att träffa alla trevliga kunder, så hittade vi många fina fotografer vars bilder kommer att dyka upp här under 2015. (För övrigt är det vår försäljningschef Anders Lusth som gör tummen upp där till vänster.)

Vinnaren av mörkrumstävlingen blev Daniel Rindeskog. Daniel vinner en valfri print från vår kollektion. Stort grattis, och tack till alla som tävlade!

 
Skärmsläckare
Vinterns skärmsläckare är här!
Njut av vintern på tryggt avstånd genom att låta den utspela sig på din skärm i formen av vår skärmsläckare. Utöver bildinspiration så rymmer skärmsläckaren tid, datum och veckonummer. Dessutom byts bilderna ut automatiskt i takt med att säsongerna växlar!