Fler filter
bilder
close

Flexibla bildlösningar för alla behov!

Hur ser ditt behov ut?

Oavsett om du behöver en bild eller hundra har vi en prisvärd lösning för dig! Hos oss hittar du snabbt bilderna du behöver, utan att behöva plöja igenom en massa bilder som inte fungerar eller håller måttet.

Våra bilder kommunicerar med äkta känslor och uttryck. Bilder talar sitt eget språk, och riktigt bra bilder tar för sig och för fram ditt budskap starkare än något annat!

Vår stora bildbank fylls ständigt på med högkvalitativa bilder, skapade av några av de bästa Skandinaviska och Nordiska fotograferna. De tål att användas i alla sammanhang och du märker snabbt att riktigt bra bilder gör skillnad i din kommunikation!

Kvalitet i allt vi gör!

Självklart är bildens komposition och hur den kommunicerar med betraktaren viktiga när man talar om kvalitet. Det är där det börjar, men för oss handlar det om så mycket mer!

 • Att bildfilen håller högsta kvalitet, med maximal information bibehållen för bästa tryck eller retinaskärmar, och är tillgänglig i hög upplösning (100 Mb)
 • Juridisk kvalitet, att du som kund vet att bilden har alla nödvändiga tillstånd från modeller och för avbildade egendomar. För maximal trygghet kan du beställa ett specifikt tillstånd för just din publicering.
 • Vi vet hur bilden använts tidigare för att du skall veta att ingen konkurrent använder samma bild som ditt företag.
 • Vi har högsta kreditvärdighet, det är tryggt att handla hos oss.
 • Vi har en prisad kundservice, läs gärna på Reco.se vad våra kunder tycker om oss!

Vi vill gärna ha kontakt!

Våra säljare

Ibland behövs det mer än en söksida på internet. Då ska du veta att vi mer än gärna hjälper dig finna bilderna du söker. Gratis förstås.

Vi arbetar med arkivet dagligen och hittar bättre i det än vår egen ficka, så testa vår förmåga att hjälpa dig! Och vill du ha prisuppgifter eller har andra frågor kring bilder, tveka inte att höra av dig.


Vad tycker våra kunder?

Johnérbilden - en framgångssaga för våra kunder!

Tusentals stora och små företag, reklambyråer, marknadsavdelningar, myndigheter m.fl. världen över, använder Johnérbilder om och om igen!

Bildspråket är välkänt och har under lång tid varit visuell bärare i hundratusentals framgångsrika kampanjer.

Johnérbilder gör skillnad mätt i uppmärksamhet för budskapen de förmedlar! - Men så är våra fotografer några av Sveriges bästa på att skapa bilder med en äkta och naturlig känsla, i kombination med det speciella skandinaviska ljuset!

Bästa referenserna är alltid de som kommer direkt från kunderna själva!

Läs mer här om vad kunder som handlat av oss nyligen tycker!

Johnér Bildbyrå

Vanliga frågor

Söktips - fritextsökning

 

 • Uteslut sökord med hjälp av (-)
 • Uteslut bilder med ett specifikt innehåll genom att skriva ett minustecken framför ett ord. Ex: kvinna -ögonkontakt
 • Ordkombinationer bör sättas inom citationstecken (" ")
 • Med ordkombinationer menas ord som har satts ihop till ett fast uttryck. Ex: ”Stockholms skärgård” ”vit bakgrund” ”hand i hand” "New York"
 • Kombinera sökord med hjälp av mellanslag, plustecken (+) eller kommatecken (,)
 • Nedanstående sökningar generar alltså samma resultat. Ex. blomma utomhus barn eller blomma + utomhus + barn eller blomma, utomhus, barn.
 • Sök på bildnummer i fritextfältet
 • Vet du redan bildnumret på den bild du söker kan du mata in numret i fältet för fritextsökning.
 • Glöm inte att börja med de inledande bokstäverna.

Om Album

Med funktionen ”album” får du ett verktyg i jakten på de rätta bilderna, du hittar funktionen med den blå pilen i vänsterkanten av webbfönstret. Du döper valfritt olika album som du sedan fyller med de skissbilder du vill. Du kan arbeta med ett stort antal album samtidigt. Du kan skriva kommentarer till bilderna. Du kan maila album till kollegor och kunder för att få deras synpunkter på urvalen.

För att lägga till en bild i ett album klickar du på denna symbol under bilden. Då läggs bilden till i det album som är aktiv, dvs. den som du senast jobbade med. Annars väljer du rätt album i drop-menyn.

För att kunna använda album behöver du vara inloggad. Om du inte har användarnamn och lösenord, klicka här för att registrera dig.