En bra deal för dig
som köper bild
åt någon annan...

Nu kan du få tillgång till vår grossistprislista!

Om du representerar en reklambyrå eller liknande och har till uppdrag att köpa media åt dina kunder, kan du teckna ett återförsäljaravtal med oss. Det innebär att du får köpa bilder till grossistpriser och då har möjlighet att erbjuda dina kunder riktigt bra skandinaviska bilder till verkligt bra priser. Du förbinder dig inte till något ekonomiskt åtagande, det är helt gratis och det finns inga krav på volymer eller liknade.

psychology_alt

Hur fungerar det?

När du har tecknat ett avtal och skapat ett konto, kan du börja ladda ned bilder, illustrationer och video i valfria storlekar till ditt kundprojekt. Du behöver endast ange/märka nedladdningen med vilken kund det gäller i dialogrutan vid nedladdning. Vi skickar vår faktura till dig och du vidarefakturerar sedan din kund och bifogar våra köpvillkor (då dessa gäller licensägaren). Du kan även köpa bilder för egen marknadsföring av din verksamhet via avtalet, det enda vi begär är att du är tydlig med byline så att det framgår var bilderna kommer ifrån.

rocket_launch

Hur kommer jag igång?

Det är enkelt att komma igång. Du kan höra av dig antingen på telefon eller mail, eller skicka en intresseförfrågan i formuläret nedan så hör vi av oss! Vid kontakten kan vi berätta mer i detalj om hur det fungerar och svara på alla frågor du har.

waving_hand

Avsluta avtal utan krångel när du vill

Du kan avsluta ditt avtal när som helst, du behöver enbart höra av dig till oss och meddela att du inte vill fortsätta med grossistprislistan. Avtalet avslutas då omgående samma dag.

draw

Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss!

Fyll i din e-post adress, och om du vill ditt telefonnumer, välj vilken typ av kontakt du föredrar och klicka på skicka. Vi kontaktar dig så snart som möjligt och berättar mer!

Välj hur du föredrar att bli kontaktad:

Skicka